Prøv porteføljeberegner

×

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ Investering

Aktier og obligationer

Porteføljeberegner

Om Selected Advice

Events

Nyheder og viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Alternatives

The Many company logo

Investeringsrådgivning af højeste kvalitet

Unik adgang til alternative investeringer

Adgang til de bedste forvaltere på markedet

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med et overblik over dine muligheder for formuerådgivning og investeringsmuligheder gennem Selected Advice.
Phone

Hvad kan vi?

Investeringsrådgivning

Vi sikrer dig den bedste forvaltning af din formue. Gennem transparent, professionel og personlig rådgivning skaber vi overblik over dine investeringer og sikrer dig de bedste vilkår hos din forvalter. Kort sagt udvælger vi det bedste setup for dig, så din formue får de mest optimale forudsætninger for at vokse.

Læs mere

Alternative investeringer

Vi giver dig unik adgang til en bred portefølje af alternative aktivklasser spredt over ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur. Vi finder de bedste projekter på markedet med stabile afkast og lav risiko, som samtidig giver dig mulighed for at investere bæredygtigt og diversificere din investeringsportefølje.

Læs mere

Aktier og obligationer

Vi giver dig adgang til de bedste forvaltere inden for aktier og obligationer, hvor din portefølje optimeres efter din risikoprofil. Din formue placeres blandt de dygtigste forvaltere i verden, som alle har gennemgået dybdegående interviews og analyser med henblik på at give dig forvaltning af højeste kvalitet.

Læs mere

Hvordan gør vi en forskel for dig?

1. Vi overvåger dine investeringer

Investeringer passer ikke bare sig selv, så snart de er lavet. Derfor holder vi dig løbende opdateret om din porteføljes performance. Samtidig har vi fokus på kontinuerlig optimering, hvor rådgivning og sparring fører til velovervejede valg om forbedringer af din portefølje.

Ved vigtige hændelser kontakter vi dig, så du konstant holdes opdateret. Derudover kan du til enhver tid nemt få et overblik over dine investeringer via vores app.

2. Vi sikrer dig de bedste vilkår hos dine forvaltere

Når vi udvælger kapitalforvaltere, er evaluering og forhandling af forvaltningsomkostninger en integreret del af udvælgelsesprocessen. Vi kender niveauet for konkurrencedygtige forvaltere og har en samlet volumen under rådgivning. Dette gør, at forvalterne ser vores kunder som én kunde og derfor tilbyder betydelige storkunderabatter.

3. Vi finder de helt rigtige forvaltere til dig

Vi udvælger specialiserede kapitalforvaltere på alle relevante aktivklasser, og du bliver derfor fuldt dækket med nogle af verdens bedste kapitalforvaltere med meget specifikke kompetencer. Valget af kapitalforvaltere sker efter strukturerede søgningsprocesser, hvor et stort univers af relevante forvaltere evalueres. Valget af forvalter sker på baggrund af en omfattende vurdering, der tager højde for en lang række af både kvalitative og kvantitative parametre.

Vi hjælper dig med at implementere de valgte forvaltere i din nuværende bank eller i en anden bank.

Vil du høre mere om vores investeringsrådgivning?
Ønsker du en dialog om optimering af din formue og investeringer? Så udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores erfarne rådgivere.
Phone

Hvordan gør vi en forskel?

Et samarbejde med Selected Advice er en helhedsorienteret proces, hvis formål er at sikre dig størst mulig sikkerhed og afkast fra din portefølje.

Vi tager højde for alle vigtige aspekter baseret på data og specialudviklede værktøjer til at tage de rigtige valg for din formue.

Rådgivning med integritet

Hos Selected Group mødes du af branchens bedste rådgivere, som forvalter din formue med en unik indsigt i markedet og en integritet, der gør, at du kan føle dig helt tryg i et samarbejde med os. Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig til de rigtige valg for din opsparing.

Reguleret af Finanstilsynet

Selected advice har tilladelse som investeringsrådgiver og er derfor reguleret af Finanstilsynet. Når Finanstilsynet udsender en redegørelse om inspektion hos os eller giver et påbud, skal dette offentliggøres her på hjemmesiden.

Der foreligger ingen inspektionsredegørelser eller påbud for Selected Advice. FTID: 34150

Om Selected Advice

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Events

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Finanstilsynet

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ investering

Aktier og obligationer

Prøv porteføljeberegner

Selected Group

Selected Alternatives