Prøv porteføljeberegner

×

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ Investering

Aktier og obligationer

Porteføljeberegner

Om Selected Advice

Events

Nyheder og viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Alternatives

The Many company logo

Hero

Events

Hos Selected Advice afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinars, hvor du kan få ny viden om investeringer og de finansielle markeder.

Vær med til eksklusive arrangementer, hvor du kan få ny viden om investeringsrådgivning, alternative investeringer og porteføljeopbygning

April 24, 2023
Adskiller du dig fra andre Private Banking kunder?
På dette webinar får du eksklusiv indsigt i over 200 private banking kunders porteføljer og investeringer. Du får også indsigt i hvilke optimeringer vi typisk implementerer på tværs af vores kunders porteføljer.
Læs mere

Hos Selected Advice holder vi løbende mange spændende arrangementer og webinarer, hvor vi ønsker at gøre deltagerne meget klogere på alternative investeringer, hvad vi kan tilbyde som investeringsrådgivere samt hvordan du kan diversificere din investeringsportefølje.

Du vil på siden her løbende kunne følge med i, hvilke arrangementer vi har planlagt og hvordan du kan tilmelde dig.

Tidligere har vi holdt mange spændende og informationsrige events. Senest afholdt vi et spændende netværksarrangement på restaurant Nimb i København. Her havde gæsterne mulighed for at høre spændende oplæg om kunst, personlig investeringsrådgivning og alternativ investering. Aftenen bød derudover på et oplæg fra kunsteren Marco Evaristti, der blandt andet fortalte om flere af sine nye, unikke kunstprojekter. Læs mere om arrangementet her.

Hvis du er interesseret i at høre mere om de spændende arrangementer, vi kommer til at afholde i fremtiden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden og modtag invitationer til vores fremtidige events.

Tidligere events

Selected Group afholdt kvartalsarrangementer for investorer
I januar måned afholdt vi for første gange kvartalsarrangementer for vores investorer. Arrangementerne blev afholdt i hhv. Bagsværd og Aarhus og bød på spændende oplæg om fjerde kvartal i 2023, ligesom der var gæsteoplæg fra blandt andre Mikkel Mac.
Selected Group indbød til en spændende aften på Restaurant Nimb med fokus på kunst og alternative investeringer
Torsdag den 16. november afholdt Selected Group et spændende netværksarrangement, hvor gæsterne oplevede interessante oplæg om kunst, personlig investeringsrådgivning og alternativ investering.
Selected Advice og Winest inviterede til spændende aften på Kirstineholm
Sammen med Winest inviterede Selected Advice onsdag d. 23. august til en spændende aften, der kombinerede vin, heste og alternative investeringer.
Bliv opdateret på kommende events
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til vores kommende events samt nyheder om de finansielle markeder og vores investeringsmuligheder.
Phone

Om Selected Advice

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Events

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Finanstilsynet

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ investering

Aktier og obligationer

Prøv porteføljeberegner

Selected Group

Selected Alternatives