Prøv porteføljeberegner

×

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ Investering

Aktier og obligationer

Porteføljeberegner

Om Selected Advice

Events

Nyheder og viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Alternatives

The Many company logo

Beregn afkastet på dine investeringer

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter, og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.

Selected Advice henvender sig til private og family offices med en investérbar formue på min. 3 mio.

Udfyld din information nedenfor

Udfyld porteføljeberegneren og se dit resultat med det samme

Se hvordan Selected Advice kan hjælpe med at designe din portefølje

1. Indtast din nuværende beholdning
Kontanter
Kr.
Aktier
Kr.
Obligationer
Kr.
Alternativer
Kr.
Samlet beholdning
0 Kr.
2. Tilføj andel af alternativer og se resultatet herunder

Vælg den andel af kontanter, obligationer og aktier der skal erstattes af Selected Alternatives fond

Selected Alternatives andel
0 Kr. // 0%
Prøv porteføljeberegneren med det samme

Indtast dine informationer nedenfor og bliv ført direkte til porteføljeberegneren

Phone

Fordeling
Nuværende porteføljePortefølje inkl. Selected Alternatives fonden
 Kontanter Aktier Obligationer Alternativer Selected Alternatives fond
Forventet afkast*
Nuværende portefølje (Risiko: 0%)0 %0 Kr. Portefølje inkl. Selected Alternatives fond (Risiko: 0%)0 %0 Kr. Merafkast0 %0 Kr.

Introduktion til porteføljeberegneren

Porteføljeberegneren er et værktøj der kan bruges til at give indikative beregninger på forskellige aspekter af en investeringsportefølje. Den giver brugerne mulighed for at analysere og vurdere den forventede afkast og risiko for deres investeringer.

Typisk kan en porteføljeberegner hjælpe med følgende:

  1. Afkastberegning: Beregne den forventede eller historiske afkast af en investeringsportefølje baseret på de individuelle afkast af de enkelte aktiver eller værdipapirer i porteføljen.
  2. Risikoberegning: Beregne den samlede risiko for porteføljen, inklusive faktorer som volatilitet, standardafvigelse og korrelation mellem aktiverne.
  3. Diversificering: Vurdere graden af diversificering i porteføljen ved at analysere, hvor godt de enkelte aktiver er korreleret med hinanden.
  4. Optimering: Identificere den optimale fordeling af investeringer mellem forskellige aktiver eller værdipapirer i porteføljen for at maksimere afkastet eller minimere risikoen i overensstemmelse med brugerens præferencer.

En porteføljeberegner kan være et nyttigt værktøj for investorer og finansielle fagfolk til at tage informerede beslutninger om investeringer og porteføljestyring, men den kan aldrig erstatte reel investeringsrådgivning. I Selected Advice har vi et team af erfarne investeringsrådgivere som står klar til at hjælpe med at optimere din portefølje.

Disclaimer

Porteføljeberegneren skal ikke ses som investeringsrådgivning men markedsføringsmateriale fra Selected Advice. Der er risiko forbundet med investering gennem Selected Advice, og vi anbefaler altid investorer at rådføre sig med egne rådgivere.

I forbindelse med potentiel investering gennem Selected Advice vil investorer altid få udarbejdet en investeringsstrategi og udfylde egnethedserklæring. Derudover vil man til enhver tid få udleveret de lovpligtige dokumenter herunder central investorformation (KIID), der nærmere beskriver risikoelementerne i forbindelse med de pågældende investeringer i Alternativer.

Porteføljeberegnerens forudsætninger er tydeliggjort og forklaret nedenfor.

Porteføljeberegnerens elementer forklaret

Selected Advice bestræber sig på at opdatere investeringsplanen, når Rådet for Afkastforventninger halvårligt udkommer med nye forventninger. Rådet for Afkastforventningers afkastprognose for en 10-årig horisont er vejledende.

Investeringsplanens input består af kontanter, obligationer, aktier, alternativer og Selected Alternatives fond.

Kontanter: Rådet for Afkastforventninger har ikke forventninger til kontanter – derfor anvender vi Danske Banks indlånsrente på Flex Invest-fri-depoter jf. https://danskebank.dk/PDF/PRISER-VILKAAR-FAKTAARK/Generelle-vilkaar/Rentetavle-indlaan.pdf Det betyder, at afkastet for kontanter er 0,0%, vi antager efterfølgende at standardafvigelsen er 0,0% og korrelationerne til de andre aktivklasser er 0.

Obligationer: Obligationer er en sammensat aktivklasse, der indeholder Rådet for Afkastforventningers prognose på en 10-årig horisont for 50% stats- og realkreditobligationer, 20% Investment grade obligationer, 15% High-yield obligationer og 15% Emerging markets statsobligationer med tilhørende standardafvigelser og korrelationer. For en portefølje udelukkende bestående af obligationer vil afkastet estimeret være 3,77%.

Aktier: Aktier afspejler Rådet for Afkastforventningers prognose på en 10-årig horisont for Globale aktier (developed markets) med tilhørende standardafvigelse og korrelationer. For en portefølje udelukkende bestående af aktier vil afkastet estimeret være 7,10%.

Alternativer: Alternativer er oftest en blandet aktivklasse. Vi ser dog oftest, at der er tale om Ejendomme, derfor afspejler Alternativer Rådet for Afkastforventningers prognose på en 10-årig horisont for Ejendomme med tilhørende standardafvigelse og korrelationer. For en portefølje udelukkende bestående af ejendomme vil afkastet estimeret være 5,0%.

Selected Alternatives fond: Selected Alternatives fond består af flere underliggende komponenter. Vi antager en 50/50 fordeling fra Rådet for Afkastforventninger ift. Infrastruktur og Ejendomme for standardafvigelserne. Sidstnævntes korrelationer anvendes. For en portefølje udelukkende bestående af Selected Alternatives fond vil afkastet være 7,25%, (da det er det observerede annualiserede afkast siden start).

Om Selected Advice

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Events

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Finanstilsynet

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ investering

Aktier og obligationer

Prøv porteføljeberegner

Selected Group

Selected Alternatives