Prøv porteføljeberegner

×

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ Investering

Aktier og obligationer

Porteføljeberegner

Om Selected Advice

Events

Nyheder og viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Alternatives

The Many company logo

Alternativ investering

Adgang til investeringer, som normalt er forbeholdt institutionelle investorer

Stabile afkast med lav korrelation til aktiemarkedet

Bæredygtige investeringer, som bidrager til den grønne omstlling

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med et overblik over dine muligheder for alternativ investering gennem Selected Advice.
Phone

Alternative investeringsprojekter

Multi Asset Fund

Selected Alternatives fonden

Selected Alternatives fonden er en investering i en bred portefølje af alternative aktivklasser spredt over ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur, som normalt er forbeholdt institutionelle investorer.

Forventet afkast (IRR) p.a.:

6-8%

Investeringshorisont:

10 år

Læs mere

Læs dokument med Central Information (KID) for fonden her

Single Asset Fund

Selected RegEnergy

Selected RegEnergy er en investering i et banebrydende cirkulært koncept, som er baseret på indvinding af overskudsvarme fra store svenske industrivirksomheder, som anvendes til bæredygtig lokal fødevareproduktion.

Forventet afkast (IRR) p.a.:

+15%

Investeringshorisont:

10 år

Læs mere

Læs dokument med Central Information (KID) for fonden her

Single Asset Fund

Selected RegEnergy VSO

Investér med VSO-midler i Selected RegEnergy. Et banebrydende cirkulært koncept, som er baseret på indvinding af overskudsvarme fra store svenske industrivirksomheder, som anvendes til bæredygtig fødevareproduktion.

Forventet afkast (IRR) p.a.:

+15%

Investeringshorisont:

10 år

Læs mere

Læs dokument med Central Information (KID) for fonden her

Alternativ Investering

Alternative investeringer kan være mange ting, men fælles for disse er, at de typisk er unoterede, har høje handelsomkostninger og er illikvide. Det betyder, at man som investor skal have en lang investeringshorisont, for at disse typer af investeringer skal give mening.

Da investorer skal leve med at have placeret deres kapital i længere tid og har ringe muligheder for at kunne realisere investeringen på samme måde som ved børsnoterede investeringer, kompenseres investorerne med et højere afkast. Det kaldes også en ”illikviditetspræmie”.


Selected Alternatives fonden

Selected Alternatives fonden er vores fond for alternative investeringer. Fonden giver investorer en nem og billig adgang til en meget stor spredning af kvalitetsinvesteringer, de ellers som privatpersoner ikke ville kunne få adgang til. Fondens portefølje består af solparker, vindmølleparker, ejendomme, Power-To-X og infrastrukturprojekter fra nogle af verdens største og bedste forvaltere af disse typer investeringer.

Formålet med Selected Alternatives fonden er først og fremmest at skabe stabile og høje afkast – selv når aktiemarkedet oplever store udsving. Siden etableringen i 2019 har fonden genereret flotte afkast, som vi er meget stolte af.

Vores anbefaling er, at investorer altid skal have alternative investeringer i deres portefølje, hvis de har en investeringshorisont på mere end fire år. Jo mere langsigtet kapitalen placeres, jo større diversifikationsgevinst vil investoren opnå. Investorer med en investeringshorisont på mere end ti år bør have 25% placeret i alternative investeringer, ligesom de fleste pensionsselskaber i øvrigt gør det.

Vores investorer placerer gennem Selected Alternatives midler på lige fod med større institutionelle investorer som forsikringsselskaber og pensionsselskaber og kan dermed få adgang til eksempelvis Brookfield Asset Management, Copenhagen Infrastructure Partners og WA3RM Development.

At placere sine midler i alternative investeringer behøver ikke være mere avanceret end, når man investerer i aktier og obligationer. Vores investeringsrådgivere brænder for at hjælpe vores kunder med at finde den optimale portefølje i forhold til risikoprofil og investeringshorisont, og vi hjælper gerne med en uforpligtende formueanalyse.

Vores investeringskoncepter

Som investor kan du både investere i en bred portefølje af alternative investeringer med stabile afkast og lavere risiko, eller du kan investere direkte i unikke enkeltprojekter, hvor både afkast og risiko ofte er højere.

Læs mere om vores forskellige investeringskoncepter.

Læs mere

Sådan arbejder vi - Optimer din portefølje med alternativer

Vil du høre mere om vores investeringsrådgivning?
Ønsker du en dialog om optimering af din formue og investeringer? Så udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores erfarne rådgivere.
Phone

Ofte stillede spørgsmål

Selected Alternatives er tiltænkt professionelle og semiprofessionelle investorer og minimumsinvesteringen er derfor 750.000 DKK.

Hvor længe skal jeg være investeret i alternativer?

Alternativ investering har mange fordele med høj sikkerhed og et højt forventet afkast. Disse fordele kræver dog, at man har en lang tidshorisont for den del af sin formue, der tiltænkes alternativer. Vi anbefaler derfor en tidshorisont på minimum 10 år.

Bidrager alternativerne til den grønne omstilling?

Alternativ investering er ikke kun interessant pga. et stabilt og højt afkast. Vi udbyder også alternative projekter er nemlig også bæredygtige, og de bidrager derfor til den grønne omstilling.

Eksempelvis genererer vores portefølje af grøn infrastruktur grøn strøm til mere end 34.000 husstande årligt og reducerer CO2 udslip for mere end 1.100.000 tons årligt.

Er I ikke bare et fordyrende mellemled?

Nej det er vi ikke, tværtimod. Vi laver udvælgelsen, analysen og den løbende overvågning af investeringerne. Vi samler hundredevis af investorer, og vi har dermed en stor volumen at forhandle med. Det betyder, at vi kan få markant bedre priser og vilkår end den enkelte investor ville kunne få på egen hånd. Dermed kan vi ses som en indkøbsforening for alternative investeringer.

Hvorfor køber jeg ikke bare en vindmølle selv?

Det kan du også godt gøre. Der er dog blandt andet disse fordele ved at investere gennem os.

  1. Vi laver en dybdegående analyse af hvert investeringsprojekt. Det er din sikkerhed for, at vi kun vælger investeringer, som selv de største institutionelle investorer også ville vælge.
  2. Du får mulighed for at sprede dig over mange projekter og aktivklasser, hvilket er med til at sænke din risiko.
  3. Vi er et investeringsfællesskab, hvilket betyder at vi kan opnå bedre priser end hvis du investerede selv.
  4. Vi varetager forvaltningen efter investering. Det betyder, at vi løbende overvåger og optimerer investeringen med henblik på at maksimere afkast, nedbringe risikoen samt finde det rigtige tidspunkt for frasalg.

Hvor finder jeg mere information?

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores certificerede rådgivere, du kan blot udfylde kontaktformularen ovenfor. Du kan også læse mere om vores enkelte investeringsmuligheder og investeringskoncepter i toppen af siden.

Om Selected Advice

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Events

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Finanstilsynet

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ investering

Aktier og obligationer

Prøv porteføljeberegner

Selected Group

Selected Alternatives