Prøv porteføljeberegner

×

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ Investering

Aktier og obligationer

Porteføljeberegner

Om Selected Advice

Events

Nyheder og viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Alternatives

The Many company logo

Fuldt overblik over dine investeringer, afkast, risiko og omkostninger

Overvågning af dine investeringer og performance

Løbende optimering af dit forvalter-setup

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med et overblik over dine muligheder for formuerådgivning og investeringsmuligheder gennem Selected Advice.
Phone

Investeringsrådgivning - byggestenene i din formue

I Selected Advice anvender vi i rådgivningen tre grundlæggende byggesten, som kombineres, så de flugter med din risikoprofil og investeringshorisont. Vi har erfaring med optimering af porteføljer fra hundredvis af formuende danskere, og vi brænder for at finde og skabe værdi for vores kunder.

Obligationer bør indgå i de fleste porteføljer, fordi de udgør et forsikringselement. I mange tilfælde stiger obligationer, når aktiemarkedet falder, og når man rebalancerer sin portefølje for at bibeholde forholdet mellem dens bestanddele, opnås en diversifikationsgevinst, som i perioder kan være betydelig.

Aktier udgør langt den største andel af de fleste formuende danskeres porteføljer. Det skyldes, at risikoen og det forventede afkast tenderer at være større i aktiemarkedet end i obligationsmarkedet, og hvis man kan tåle større udsving i sin portefølje og har en længere investeringshorisont, vil det i langt de fleste tilfælde kunne betale sig at have en stor andel af aktier.

Alternative investeringer indgår også i Selected Advices modelporteføljer. Vi anvender Selected Alternatives som byggesten for vores rådgivning og anbefalinger, fordi fonden giver adgang til en konservativ portefølje af solparker, vindmølleparker, ejendomme og infrastrukturprojekter fra verdens bedste forvaltere.

Forholdet mellem aktier, obligationer og alternative investeringer er afgørende for din formues udvikling. Vores entydige erfaring er, at formuende danskere i alt for mange tilfælde ikke har nogen alternative investeringer udover ejendomme. Det betyder, at de på langt sigt kan få et betydeligt højere afkast til samme risiko eller betydeligt lavere risiko og samme afkast.

Vil du høre mere om vores investeringsrådgivning?
Ønsker du en dialog om optimering af din formue og investeringer? Så udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores erfarne rådgivere.
Phone

Værd at vide

Skal man skifte bank for at være kunde hos Selected Advice?

Nej, det kræver ikke flytning af bank for at investere sammen med os, da vi benytter et depot i din nuværende bank.

Dækker I hele Danmark med jeres investeringsrådgivning?

Ja, vi har rådgivere på tværs af hele Danmark, så det er intet problem at finde en rådgiver der dækker det område du bor i.

Hvad betyder et investeringsfællesskab?

Vi samler alle investorers penge i en samlet pulje og forhandler aftaler hos forvaltere, som man ikke selv kan få.

Får I henvisningsprovision?

Dette får vi ikke nej. Vi udvælger de forvaltere, der klarer sig bedst i forhold til deres respektive benchmark. Henvisningsprovision giver ikke samme uvildighed i udvælgelsen af forvaltere.

Hvad er kravene for at være kunde hos jer?

Med en investérbar formue på DKK 5 millioner og opefter vil Selected Advice kunne være et godt match.

Om Selected Advice

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Events

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Finanstilsynet

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ investering

Aktier og obligationer

Prøv porteføljeberegner

Selected Group

Selected Alternatives