Prøv porteføljeberegner

×

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ Investering

Aktier og obligationer

Porteføljeberegner

Om Selected Advice

Events

Nyheder og viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Alternatives

The Many company logo

Hero

Om os

Selected Advice er investeringsrådgivning af højeste kvalitet. Vi sikrer dig den bedste forvaltning af din formue gennem individuel og transparent investeringsrådgivning.

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med et overblik over dine muligheder for formuerådgivning og investeringsmuligheder gennem Selected Advice.
Phone

Hvem er vi

Hos Selected Advice er vi ikke blot rådgivere – vi er din personlige rådgiver, som forvalter din formue med indsigt, integritet og tryghed. Det gør vi ved at skabe overblik og hjælpe dig med at forstå dine investeringer.

Som investeringsrådgivere overvåger vi dine investeringer, skaber tryghed og giver dig mere tid til at fokusere på det, du har brug for. Vi ved, at forvalteren af din formue spiller en vigtig rolle i dit investeringssetup. Derfor hjælper vi dig også med at finde en ny forvalter, hvis den nuværende ikke performer. Med en rådgiver fra Selected Advice ved din side får du derfor en kompetent partner i alle henseender.

Et samarbejde med Selected Advice byder på en lang række fordele, der giver dig en løsning af høj kvalitet og værdi. Her sikres du det rigtige investeringssetup for din formue med hjælp fra en investeringsrådgiver, som har dine bedste interesser for øje. Samtidig får du gennem din løsning det fulde overblik over dine investeringer, afkast og risiko. For at sikre fuld gennemsigtighed får du indsigt i, hvilke gebyrer du betaler og for hvad, så du får et komplet billede af, hvordan din formue forvaltes.

Selected Advice henvender sig til folk med en investérbar formue på minimum 5 millioner DKK.

Selected Group

Selected Group er en investeringskoncern, som står bag selskaberne Selected Advice og Selected Alternatives.

Selected Group består af fagspecialister i forskellige afdelinger, som er med til at gøre, at koncernens selskaber kan levere investeringsløsninger af højeste kvalitet, transparens og tryghed til private investorer.

Læs mere

Selected Advice

Selected Advice er formueforvaltning og investeringsrådgivning for dig, som lægger vægt på en skræddersyet løsning for din formue.

Vi sikrer dig den bedste forvaltning af din formue gennem det rette investeringssetup.

Selected Advice har tilladelse som investeringsrådgiver af Finanstilsynet.

Læs mere

Selected Alternatives

Selected Alternatives giver private investorer unik adgang til investering i alternative aktivklasser som ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur, der normalt er forbeholdt institutionelle investorer.

Selected Alternatives er registreret som forvalter af alternative investeringsfonde hos Finanstilsynet.

Læs mere

Ekspertviden er grundlaget for den bedste rådgivning

Hos Selected Advice har vi mange års erfaring formuerådgivning, overvågning af investeriner og optimering af investorers forvalter-setup. Mød nogle af vores nøglemedarbejdere nedenfor.

David Bakkegaard Karsbøl, Chief Investment Strategist

David er Chief Investment Strategist i Selected Advice og har over 20 års erfaring fra finansielle markeder. Han har tidligere været chefstrateg og CIO i Saxo Bank samt Chefstrateg og Porteføljeforvalter for en række fonde i Sparinvest med samlede investeringer på over 30 milliarder DKK.

+20 års erfaring fra den finansielle sektor

Tidl. Chefstrateg hos Saxo Bank og Sparinvest

MSc. in Economics

Bertel Rasmussen, Head of Investments

Bertel er Head of Investments i Selected Advice, hvor han er ansvarlig for analyseafdelingen. Han har tidligere været Partner og Chef for investeringsafdelingen i konsulenthuset Kirstein A/S, hvor han havde ansvaret for at rådgive institutionelle investorer omkring investeringsstrategi og udvælgelse af kapitalforvaltere.

+15 års erfaring fra den finansielle sektor

Tidl. Partner og Chef for investeringsafdeling hos Kirstein

MSc. in Economics

Marco Knudsen, CEO

Marco er CEO i Selected Advice, hvor han er øverst ansvarlig for selskabet. Marco har mange års erfaring fra den finansielle verden, og han har tidligere været Direktør og Partner i Formuepleje A/S med fokus på kunderelationer.

+19 års erfaring fra den finansielle sektor

Omfattende erfaring i Private Banking, Formue- og investeringsrådgivning og ledelse

HD, Certificeret Formuerådgiver og Investeringsrådgiver

Det siger vores kunder (Skjules til vi har nogle citater)

Vil du høre mere om vores investeringsrådgivning?
Ønsker du en dialog om optimering af din formue og investeringer? Så udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores erfarne rådgivere.
Phone

Om Selected Advice

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Events

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Finanstilsynet

Ydelser

Investeringsrådgivning

Alternativ investering

Aktier og obligationer

Prøv porteføljeberegner

Selected Group

Selected Alternatives